Analisis Data, Terperinci dan Berkuasa

  • Trading Central memenuhi pelbagai gaya pelaburan, dari dagangan intraday hingga pelaburan jangka panjang.
  • Trading Central menyediakan penyelidikan pelaburan untuk lebih daripada 200 bank pelaburan, pengurus dana, broker dan peniaga profesional dari 45 negara di seluruh dunia.
  • Trading Central adalah pembekal penyelidikan pelaburan terkemuka di pasaran kewangan.
  • Trading Central menyediakan akses percuma kepada klien ATFX.
  • Nikmati pengalaman dagangan baru dengan Trading Central.

Diiktiraf sebagai sumber analisis teknikal terkemuka dunia, strategi teknikal dan laporan analisis data profesional Trading central merangkumi matawang, logam berharga, komoditi dan indeks dengan menggunakan terminal data pasaran (Bloomberg, Thomson Reuters, Dow Jones, dll) dan platform perdagangan utama. Strategi bagi setiap produk dikemaskini sepuluh kali sehari dan memberikan klien peluang pelaburan terbaik.

Trading Central merupakan ahli sah dari tiga kesatuan Penyedia Penyelidikan Bebas: Investorside Research, Euro IRP dan Asia IRP. Trading Central diselaraskan dengan minat pelabur dan bebas daripada konflik pelaburan. Ia juga Berdaftar Penasihat Pelaburan (RIA) dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa A.S. (SEC), dan Suruhanjaya Sekuriti dan Niaga Hadapan Hongkong (SFC), yang mematuhi dan dikawal oleh Autorite des Marches Financiers (AMF).